Бъргър Кинг дава на закъснели пътници безплатни бургери

публикувано от камелия на дата 20/01/2020 20:01ч.  Прочетена 189

   1 бр.   

Ню Йорк (CNN Business) В последния си маркетингов каскад, Burger King предлага на пътниците, чиито полети се забавят безплатно бургери.

Между 18 и 30 декември пътниците на всяко американско летище могат да спечелят купон за безплатен безмесен Whopper, след като въведат информацията си за забавено полет на екрана Delay Your Way в приложението Burger King.

Марките за бързо хранене често се опитват да се разделят с пръскащи промоции или каскади. Burger King използва тактиката често. Миналата година тя сключи сделка, която позволи на потребителите на приложения да купят едноцентов Whopper, ако бяха на 600 фута от McDonalds. Тя е послужила с Ghost Whopper за Хелоуин и Истински ястия, етикетирани с различна храна и цветове, за да се забавляват в Happy Meals на McDonalds.

Този път, освен че насърчава хората да използват мобилното си приложение, Burger King използва тази промоция, за да увеличи още повече продажбите на своя Impossible Whopper.
Burger King за първи път изпробва безмесния бургер през април и извади продукта на национално ниво през август. Жозе Чил, главен изпълнителен директор на компанията майка Burger King Restaurant Brands International, заяви, че продуктът води до растеж на веригата.
„Невъзможният Whopper е огромен хит за нашите гости и бързо се превърна в една от най-успешните стартиращи продукти в историята на Burger King“, каза той по време на разговор на анализатор, обсъждащ печалбите на RBI за третото тримесечие. Продажбите в американските ресторанти Burger King отварят поне една година, скочиха с 5% през тримесечието, което е най-високият скок на този показател от 2015 г. насам. „Не можем да бъдем по-щастливи с представянето“ на продукта досега, каза той.

Представител на Burger King заяви, че промоцията „Delay Your Way“ има за цел „да продължи да кара гостите да опитат продукта, ако вече не са го направили“.

Веригите за бързо хранене бързат да добавят заместители на месо в менюто си, тъй като потребителите стават все по-заинтересовани от протеини на растителна основа като начин да се хранят по-здравословно и да намалят отпечатъците си върху околната среда. Дънкин продава националния си сандвич отвъд закуска. KFC е тествал отвъд пърженото пиле в Атланта, а McDonalds е тествал сандвич на растителна основа в Канада.

Всички компании се опитват да се възползват от потенциално доходоносна тенденция. Barclays прогнозира, че алтернативният сектор за месо може да достигне около 140 милиарда долара продажби през следващото десетилетие, улавяйки около 10% от световната месна промишленост.

 

КОМЕНТАРИ напиши коментарнапиши коментар

 

ДРУГИ НОВИНИ

Най-важната информация през изминалите дни      

Новия хипер лъксозен модел на Bugatti

Дизайнерите на Bugatti на свой ред са се постарали да създадат по-агресивна външност и подобрена аеродинамика. Така притискателната сила на Divo е с 9 кг повече от тази на Chiron. Двигателят обаче си остава без промени – 8,0-литров W16, който развива 1500 к.с.
...

11/05/2020 20:05 ч.

Забраната за влизане за чужденци остава до юли

Ананиев каза, че заповедите, които той издава са плод на колективно решение. „Никога не съм взимал индивидуално решенията си, винаги колективно с колегите от Министерския съвет и от Националния оперативен щаб“, каза Кирил Ананиев.
...

11/05/2020 20:05 ч.

Как да отслабнем

Кокосово масло – Полезна мазнина, която може да добавяте към вашето кафе, сурови десерти с ядки и сушени плодове. Кокосовото масло дава енергия и спомага за елиминирането на излишните мазнини.
...

10/05/2020 23:05 ч.

Силата на гъбите

Гъбите са суперхрана срещу Алцхаймер
...

10/05/2020 23:05 ч.

Децата, които не празнуват рождените си дни

Линията на бедност за 2019 г. нараства спрямо 2018 г. във всички области, най-много в областите Разград (с 37.2%), Враца (с 34.9%), Ловеч (с 34.7%), Перник (с 34.6%), Смолян и Силистра (с по 33.4%), най-малко - в Ямбол (с 1.6%), Плевен (с 5.8%), Пловдив (с 6.6%) и Хасково (с 8.8%).
...

07/05/2020 03:05 ч.

Съвети за успешна отворена врзка

Всъщност няма правилни и грешни причини. Въпреки това някои причини почти сигурно ще доведат до недоволство в отношенията и вероятна раздяла. Такива са „спасяването“ на умираща връзка или пък предотвратяване напускането на един от партньорите...

07/05/2020 02:05 ч.

Баташкото клане един тъжен ден за България

Публикувано във факти.бг: Първенците на селото и чорбаджиите решават да спасят живота на хората в града и за това извикват Барутанлията, да му предадат оръжието си....

05/05/2020 22:05 ч.

Уорън Бъфет с 50 милиарда загуба от коронавируса

03/05/2020 12:05 ч.

Ще съкрати ли Rolls-Royse персонала си

03/05/2020 12:05 ч.

 

 

 

Виж всички новини

РЕКЛАМА

Винаги актуална реклама

 

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Последвайте ни в социалните мрежи и споделяйте информацията,която ви вълнува

РЕКЛАМА

Винаги актуална реклама