Врати Експерт

дата на регистрация: 17/05/2019 10:05ч.  Прочетена 19

     

Име: Врати Експерт
Вид: ДЗЗД
Категория: Интериорен дизайн
Град: София
Работно време: От Понеделник до Събота, от 09:30-19:00
Тел: 0879303232
Лице за контакт: Врати Експерт
Email: officesofia2@expert-doors.com

При нас ще откриете качествени врати на складови цени. Разполагаме с голямо разнообразие от налични модели външни и вътрешни врати, в различни стилове и богата гама от цветове, изработени от най-качествените материали. Интериорните и входните врати, които предлагаме са подходящи за дома и офиса, като ще внесат стилна визия и усещане за лукс. Можем да Ви гарантираме бърза доставка в рамките на града.

Експерт София предлага:
Красиви и стилни модели интериорни врати със стъклени елементи, фрезовка, заоблени ръбове и изчистена визия. Ще Ви предложим изключително чешко и немско качество, на най-добрите цени в София. Благодарение на специалните покрития и иновативната им технология на производство, предлаганите от нас интериорни и входни врати ще Ви служат дълги години. Моделите Граде и Гама са едни от най-добрите в производството им и Ви гарантираме, че Вашата интериорна врата ще краси апартамента или къщата Ви за години напред!

Входни врати с високо качество и устойчивост
Металните и блиндирани врати не само ще Ви гарантират здравина и сигурност, но и ще Ви пленят със своята стилна визия. Те са подходящи за къщи и апартаменти. Благодарение на най-модерните заключващи системи, с които разполагат, ще Ви защитят по най-добрия начин. Нашите входни варианти са с перфектни топло и шумоизолационни качества.

Стъклени врати с модерен дизайн:
Също така Експерт София предлага стъклени врати, които са много подходящи за баня или офис. Разполагаме с различни модели от серия принт, за да сме сигурни, че предоставяме голям избор на клиента. Може да поръчате по Ваш дизайн.

Пожароустойчиви врати за Вашата защита:
А ако искате да се чувствате по-сигурни във Вашата офис сграда, ние предлагаме и пожароустойчиви врати. Разполагаме както с еднокрили, така и с двукрили, с различни размери и период на огнеустойчивост.

Разгледайте нашите предложения и се запознайте с характеристиките на предлаганите от нас модели. Ще се убедите, че сте на правилното място.

 

КОМЕНТАРИ напиши коментарнапиши коментар

 

ДРУГИ ФИРМИ

Намерете вашият бизнес партньор от нашия каталог      

Aй Еф Джи инвест АД

„Ай Еф Джи Инвест” ООД е руска компания, оперираща на българския пазар и част от Ай Еф Джи Груп....

01/08/2013 22:08 ч.

National Soils

Водеща компания в предоставянето на точни и прецизни препоръки за избор на подходящи терени за създаване на насаждения за производство на висококачествена и конкурентноспособна земеделска продукция....

14/06/2019 14:06 ч.

ЛайфСют Корпорейшън ЕООД

LifeSuit - Онлайн магазин за детски дрешки и играчки и козметика от български производители...

06/06/2019 11:06 ч.

Николови-Арт

Онлайн Арт Галерия за Абстрактни Картини, Принтове и Постери...

06/06/2019 11:06 ч.

Фуудпанда България

Ако искаш да си хапнеш вкусно, без да се налага да излизаш от вкъщи, тогава избери Foodpanda. През нашия уебсайт или апликация можеш да поръчаш любимото си ядене от ресторантите в твоя град. Посети ни сега!...

29/05/2019 11:05 ч.

Credit Comfort

Ипотечни Кредити...

20/05/2019 17:05 ч.

Врати Експерт

Предлагаме интериорни и външни врати...

17/05/2019 10:05 ч.

FertilAid

Гамата FertilAid предлага тясно специализирани решения в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми....

15/05/2019 15:05 ч.

Bellamie Store - Магазин за детски играчки

Качествени дървени играчки от екологични материали и уникални изработки за всякакви възрасти!!! Посетете най- мащабния онлайн магазин за детски дървени играчки Belamie Store за да откриете качеството!...

15/05/2019 12:05 ч.

 

 

 

Виж всички фирми

РЕКЛАМА

Винаги актуална реклама

 

 

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Последвайте ни в социалните мрежи и споделяйте информацията,която ви вълнува

РЕКЛАМА

Винаги актуална реклама